Iulius Town nu se închide! Timișorenii au acces la toate magazinele și serviciile disponibile

Implementarea noilor măsuri de combatere a pandemiei în Timișoara a introdus reguli noi și pentru Iulius Town, care și-a actualizat programul, pe lângă amplele măsuri de siguranță luate pentru protecția tuturor.

Pentru că prioritare sunt siguranța și sănătatea în orice domeniu de activitate, Iulius Town se aliniază cerințelor și își actualizează programul, astfel: de luni până vineri va funcționa în intervalul orar 10.00-20.00, iar în zilele de sâmbătă și duminică rămân deschise locațiile de strictă necesitate. În weekend, funcționează hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile, pet shop-urile, fast-food-urile și restaurantele în regim take-away și delivery.

Pentru o perioadă de 14 zile, începând de astăzi, 8 martie 2021, la Iulius Town timișorenii au acces la toate magazinele și serviciile, cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică, iar la restaurantele și cafenelele din zona foodcoourt sau din parc, preparatele pot fi comandate în regim to go sau prin platforme de delivery.

leader board 728 x 90 px

În următoarele două weekend-uri, sâmbăta și duminica, 13 – 14 martie și 20 – 21 martie 2021, în Iulius Town vor fi deschise hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile și pet shop-urile. În același timp, preparatele de la restaurante, cafenele și fast-food-uri vor fi accesibile în regim take-away sau prin platforme de delivery.

Iulius Town dispune de cea mai mare suprafață de retail din regiune, ceea ce îi asigură un spațiu generos pentru public. Mai mult, Iulius Town are implementat un sistem de de tracking, care permite raportarea densității din mall și ajustarea măsurilor în funcție de aceasta. În plus, clienții au la dispoziție o platformă video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, accesibilă pe site – https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. De asemenea, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare.

Pachetul de acțiuni de prevenire și distanțare fizică implementate în Iulius Town încă de anul trecut continuă să fie respectat cu strictețe. Fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, inclusiv cele generale prin nebulizare, care acționează și pentru sistemele de ventilație.
Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.iuliustown.ro/ro/siguranta.

Acum, cel mai important este să fim responsabili, astfel că menținem nivelul ridicat al măsurilor de prevenție, pe care le poți consulta online – https://www.iuliustown.ro/ro/siguranta.