Iulius Town dezvoltă o platformă de donații directe către spitalele din țară. 150.000 de euro au fost donați până acum. Se face apel la comunitate!

Comunitatea Iulius Town Timișoara se alătură campaniilor de solidaritate și a inițiat o campanie online de strângere de fonduri care ajung direct în conturile spitalelor din țară. 150.000 de euro au fost până acum distribuiți sistemului medical, prin campania lor „Donăm azi, zâmbim mâine”. În asentiment cu specificul companiei Iulius, donațiile se pot efectua prin plata cu cardul, fără a se percepe comision.

Apelul încurajează companiile și persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro permite donațiile și sponsorizările directe în conturile a 13 spitale din Timișoara, Iași și Suceava, astfel încât banii să ajungă în timp real. În Timișoara sunt incluse Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinic Municipal de Urgență.

„În repetate rânduri, medici, asistenți sau infirmieri, direct sau indirect implicați în lupta împotriva noului coronavirus, au semnalat că lipsurile din spitale le pun viața în pericol, dar și pe cea a pacienților. Produsele de bază, echipamentele de protecție, dar și dotările medicale sunt «armele» lor indispensabile. Noi putem ajuta prin donații, făcute printr-o simplă plată online, de oriunde și oricând. Platforma creată oferă «firul scurt», pentru ca sumele oferite din solidaritate să ajungă direct în conturile spitalelor din Timișoara, Iași și Suceava. Mai mult, fiecare poate alege cărei unități medicale direcționează sumele, în funcție de propriile lor analize și sentimente. Cei care doresc le pot transmite și gândurile lor bune. Cu toții sunt expuși și au nevoie de ajutor și să fie protejați! Fii alături de eroii care luptă împotriva epidemiei! Donează astăzi, ca să zâmbim mâine, împreună!”, transmit cei de la Iulius Town. 

Despre donații

În cazul persoanelor fizice, donațiile pornesc de la valoarea de 10 lei și se realizează prin plata cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile au atașate pentru a semna contracte de sponsorizare, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil. Există un tabel de conversie a sumelor donate și în ce ajutor se vor transforma direct.

Peste 700.000 de lei au fost donați până acum. „Contextul actual ne provoacă capacitatea de reacție colectivă și, în aceste momente dificile, este esențial să fim solidari unui scop comun. Dorința de implicare a multora dintre noi ne demonstrează că puterea noastră stă în faptul că suntem o comunitate unită. Este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijinim așa cum putem pe cei care duc lupta din linia întâi, cu atât de mult curaj și expuși. Este cel mai bun moment să oferim sprijin, pentru că așa ne ajutăm pe noi și pe cei dragi nouă. Vă mulțumim!”, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei IULIUS.