Iulius Town menține deschise hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile și petshopurile în perioada de pandemie. Află programul lor aici!

explo 1000x200

Reprezentanții Iulius Town au transmis că rămân solidari față de timișorenii care au în continuare nevoie să procure produse alimentare și de strictă necesitate. Mallul demarează măsuri ample de dezinfecție pentru a-i proteja pe cei care se aprovizionează cu produse alimentare, veterinare, medicamente sau au nevoie de servicii de curățare a hainelor în cadrul centrului din inima orașului.

Pentru cumpărăturile necesare, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 08.00 – 21.00. Clienții au de acum la dispoziție, conform noilor măsuri luate, un spațiu generos și bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket și pentru a nu se forma aglomerație. De asemenea, spațiul a fost organizat pentru a se păstra distanța de minimum 1 metru între persoane, inclusiv la casele de marcat. Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor, caselor de marcat, benzilor de produse, POS-urilor, vitrinelor și frigiderelor. Clienții au de asemenea la dispoziție substanțe pentru dezinfectarea mâinilor. Stocul se aprovizionează zilnic la toate categoriile de produse, transmit cei de la Iulius Town. 

Parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, este acum fără plată, pentru a facilita accesul persoanelor pe durata perioadei de criză.

Legat de serviciile medicale, Policlinica Regina Maria oferă în continuare servicii de acest tip, zilnic, în intervalul orar 07.30 – 20.00. Cei care au nevoie de medicamente găsesc deschisă farmacia HelpNet, de la ora 08.00 la ora 21.00. Interoptik asigură în continuare servicii de optică medicală, între 11.00 și 19.00. Pentru produse de igienă și îngrijire personală Drogheria dm markt, este deschisă în intervalul orar 10.00 – 20.00. Centrul Animax și Zoomania continuă să asigure produse veterinare între orele 12.00 – 20.00. Legat de îngrijirea garderobei, Lava & Cuce oferă servicii de curățătorie în același interval orar cu a celor de la Animax și Zoomania.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum 1 metru față de alte persoane. Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale privind toate măsurile pe care trebuie să le respectăm cu toții. Este momentul să ne bucurăm de familie și să îi protejăm pe cei dragi, iar noi suntem alături de tine! Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliustown.ro, transmit reprezentanții Iulius Town.