Iulia Albu, prezentă în Banat! Pentru două zile, crema modei românești vine la Timișoara Fashion Week

Capitala Banatului se transformă din nou pentru două zile într-un podium de defilare, cu ocazia ediției a III-a a Timișoara Fashion Week. Festivalul de modă aduce în prim-plan și nume importante, celebre la nivel național. Invitata de onoare este controversata Iulia Albu, dar și câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, Silvia Ioana Popescu.

La fel ca ediția a doua, din toamnă evenimentul va avea loc la Galla Events, în serile de 14 și 15 mai. Defilările de modă încep de la ora 19.30. Tematica ediției este Aeroport, inspirată din agitația locurilor de unde oamenii zboară spre diverse locații. Marți, de la ora 18.30, bloggerii sunt invitați alături de presă la „Ceai și Povești despre Modă cu Laura Languerova, Miss Europe Continental”. Numărul de locuri la festivalul de modă este limitat, 200 de locuri.

Accesul celor care doresc să participe se face pe baza brățărilor Silver. Costul brățării este de 50 de lei. Prima ediție a Timișoara Fashion Week a avut loc anul trecut în luna mai, la Venue.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursa foto: facebook.com/pg/Timisoara-Fashion-Week

banner 970 x 250