Iubire interzisă, cu fugă de acasă

Părinţii unei fete din comuna Berlişte au trăit momente dramatice aseară, după ce adolescenta a dispărut de acasă. În vârstă de 15 ani, fata s-a îndrăgostit pe internet de un tânăr din Gorj şi a decis să fugă cu acesta.

Disperaţi că fiica lor e de negăsit, oamenii au alertat poliţia prin apel la 112. Deşi iniţial exista suspiciunea că fata ar fi fost răpită, cercetările poliţiştilor au scos la inveală adevărata poveste. „Verificările efectuate au indicat faptul că minora a plecat cu un tânăr din Gorj cu care aceasta avea o relaţie”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Oamenii legii au organizat filtre în zonă şi la limitele de judeţ pentru a da de urma minorei. Escapada amoroasă s-a încheiat însă destul de repede. „În localitatea Topleţ, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate, în care se aflau cinci persoane, printre acestea regăsindu-se şi minora dispărută şi prietenul ei, în vârstă de 18 ani”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Fata a mărturisit că avea o relaţie la distanţă cu tânărul din Gorj şi ţineau legătura la telefon şi pe internet. Pentru că ştia că părinţi nu ar fi de acord cu legătura lor, adolescenta a decis să fugă cu prietenul ei. Din fericire, minora a ajuns înapoi acasă în siguranţă.