Italia 2.65 și Argentina 1.95 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

În așteptarea meciurilor de la EURO și Copa America, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Italia – Spania (ora 22:00) cota 2.65

Italia și-a rezervat locul în semifinale cu o victorie impresionantă în sferturi împotriva Belgiei, naționala de pe primul loc în clasamentul FIFA.

De cealaltă partea, Spania a trecut de Elveția în sferturi după loviturile de departajare, fiind a patra oară când reușesc acest lucru la EURO, ceea ce reprezintă un record al competiției. Elevii lui Luis Enrique s-au bucurat până acum de 3 autogoluri în favoarea lor, iar în mod remarcabil, până în acest punct al competiției s-au marcat mai multe autogoluri decât în celelalte 15 ediții împreună.

Dacă punctele forte ale spaniolilor ar putea fi penalty-urile și autogolurile adversarilor, trupa lui Mancini se bazează pe alte elemente, precum: forța grupului, recordurile doborâte în ultima perioadă prin prismă prestațiilor solide și chiar eliminarea uneia dintre favoritele europeanului, Belgia.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Columbia – Argentina (ora 04:00) cota 1.95

Colosalul Estadio Nacional Mane Garrincha din Brazilia găzduiește a doua semifinală a acestei ediții de Copa America dintre Columbia și Argentina.

Columbienii au cucerit o singură dată trofeul, în 2001, iar trupa lui Messi de 14 ori, însă ultima dată în 1993. Chiar dacă Columbia a depășit statutul de outsider eliminând naționala Uruguayului, ar părea că norocul lor se oprește aici, aceștia pierzând până acum 5 din 7 semifinale de Copa Amerrica.

Lionel Messi & compania sunt într-o formă excelentă la acest turneu, reușind să înscrie în prima repriză din toate partidele de până acum și par mai pregătiți ca niciodată să aducă primul trofeu major pentru națională după mai bine de 27 ani.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.