Isterie la Cinematograful Dacia! „Fast and Furious” umple sala din Reșița la fiecare difuzare!

Cinematograful Dacia din Reșița, din nou demn de toată admirația! Mii de spectatori se înghesuie să vadă cea mai recentă parte a filmului „Fast and Furious”, difuzată la Reșița în avanpremieră!

Surpriza pregătită de Cinematograful Dacia pentru spectatorii din Reșița a stârnit isterie! Instituția a decis să difuzeze în avanpremieră blockbusterul „Furios și Iute 8”, așa că producția a început să ruleze chiar din a doua zi de Paște, deși lansarea oficială este programată pentru vineri, 21 aprilie. Care au fost urmările? De 4 zile, sutele de locuri din sală sunt ocupate la fiecare difuzare, asta deși cinematograful reșițean a programat câte două difuzări în fiecare zi, de la orele 18.00 și 21.00. Așa se face că Reșița a depășit alte cinematografe din țară, cum ar fi Sibiu, Piatra Neamț, Lugoj sau Târgu Jiu, la numărul de spectatori, dar și municipiul Galați, care are în prezent 300.000 de locuitori, de peste 3 ori mai mulți decât Reșița!

leader board 728 x 90 px

Pentru a veni în întâmpinarea celor care nu ajung la film săptămâna aceasta, Cinematograful Dacia a decis să continue difuzarea filmului și săptămâna viitoare, începând de luni, de la aceleași ore, ne-a informat șeful instituției, Laurențiu Plestici.

Un așa aflux de spectatori se așteaptă și în luna mai, atunci când la Reșița va rula cea mai nouă producție a seriei „Pirații din Caraibe”.