Ion Mocioalcă, dezvăluiri din culisele Ministerului Dezvoltării: 200 de milioane de euro, investiți în Caraș-Severin!

Liderul PSD Caraș-Severin a răspuns astăzi atacului venit dinspre PNL săptămâna trecută, anunțând suma fabuloasă care ar urma să ajungă în județ de la Ministerul Dezvoltării.

Ion Mocioalcă a vorbit despre șansele foarte mari pe care județul le are în a-i fi finanțate o serie de proiecte depuse la București. „În momentul de față, județul Caraș-Severin este pe locul doi pe țară la proiecte depuse și, să zic așa, într-un fel acceptate pe PNDL. Acceptate înseamnă că ar fi trecut de o primă fază, s-au verificat dacă sunt complete, depinzând acum foarte mult de edilii locali care trebuie să dovedească aceeași sârguință și aceeași tenacitate în susținerea lor în fața celor care conduc Ministerul Dezvoltării. Cred că cei 850 de milioane de lei, aproape 200 de milioane de euro, ar putea să fie gura de oxigen pe care o așteaptă de mult timp județul Caraș-Severin!”, a declarat deputatul PSD.

Legat de atacurile venite dinspre PNL, de la Marcel Vela și Felix Borcean, care spuneau că PSD se opune dezvoltării județului, Mocioalcă a fost cât se poate de scurt în declarații. „Nu pot să mă abțin și să nu fac referire și la aceia care spun că PSD, ca un urmaș al Partidului Comunist, se opune acestui județ. Culmea, vorbesc cei care nu au făcut nimic pentru acest județ! Îmi pare rău pentru ei!”, a replicat Mocioalcă.

CITEȘTE ȘI: 

Vela și Borcean au ieșit la atac în Săptămâna Patimilor! „PSD se opune dezvoltării județului! E un dezastru, sunt apucături comuniste!”