UPDATE. IPJ: Trei puștani au furat drona lui Charley Ottley

ottley
promovare online Timisoara Casa Auto

Polițiștii i-au identificat luni seară pe cei care au furat duminică noaptea, în Parcul Civic, geanta cu echipamentele de filmare ale jurnalistului britanic Charley Ottley. Este vorba despre trei copii care au fost duși ulterior la audieri, la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara. 

Sunt doi băieți și o fată autorii furtului, spun polițiștii. Ei au vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei minori (2 băieți și o fată), cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timișoara, ce aparținea unui bărbat.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Copiii au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara pentru audieri.

UPDATE, ora 13:00

promovare banner maxagro

Polițiștii au reușit să identifice bărbatul care a găsit drona furată. Aceasta fusese abandonată de hoți pe strada IC Brătianu. Imediat au luat legătura cu el și regizorul și-a recuperat, marți, echipamentul de filmare.

„Bărbatul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul acestei zile, 07 iunie, urmând ca aceasta să fie înmânată aparținătorului”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit legii, persoanele care găsesc bunuri pe stradă le pot preda autorităților în 10 zile.

CITEȘTE ȘI: Jurnalistul britanic Charlie Ottley, jefuit la Timișoara. Se afla aici ca să filmeze un clip de promovare al județului

publicitate tmc 640