IPJ Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante. Recrutarea, din sursă externă

Cele mai multe posturi scoase la concurs, 7 din cele 18, sunt de îngrijitor la Serviciul Logistic în cadrul Poliției Municipiului Timișoara. Inspectoratul caută să angajeze și în domeniul secretariatului sau la Cazierul judiciar. 

La concurs au fost scoase următoarele posturi vacante de personal contractual: 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă; un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative; un post la Serviciul Rutier Timiș; 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara și 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

Înscrierile se fac personal, în baza unei cereri, la sediul IPJ Timiș – Serviciul Resurse Umane, din Timișoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46. Cererile se pot depune în perioada 03.11 – 16.11 (doar în zilele lucrătoare), între orele 10 – 14. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet în momentul înscrierii, candidații având obligația să prezinte toate documentele solicitate, atât originalul, cât și copia.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.