Ionuț Popovici le dă peste nas zvonacilor: „PMP are candidat la Primăria Moldova Nouă, dar toate la timpul lor”

În orașul de la malul Dunării, bursa zvonurilor îi scoate la-naintare pe cei mai puternici candidați pentru scaunul de edilul-șef, mai exact, actualul primar, Adrian Torma – PSD și posibil Ion Chisăliță, președintele filialei PNL Moldova Nouă, restul partidelor politice fiind considerate aproape inexistente, în special PMP, conform zvonurilor, rămas fără conducere după plecarea lui Flavius Bălășoiu. Total greșit, spune liderul PMP Caraș-Severin, cel care pregătește o surpriză de proporții în orașul condus de edilul Torma cu ocazia alegerilor locale din acest an.

Partidul Mișcarea Populară, în momentul depunerii listelor, va avea 77 de candidați. Organizația PMP Moldova Nouă este una dintre cele mai bune organizații ale PMP. Aceasta are președinte, filiala de la Moldova Nouă va avea candidat la funcția de primar, însă toate la timpul lor. Cine spune că există doar două mari partide politice la Moldova Nouă se înșeală. Mai grav, cine s-a antepronunțat ca fiind câștigător înseamnă că habar n-are de politică.”, a ținut să le transmită zvonacilor președintele Partidului Mișcarea Populară Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Chiar dacă a subliniat că nu va face alianțe preelectorale, vicepreședintele Consiliului Județean dă de înțeles că mesajul și proiectele PMP-ului vor ajunge la fiecare cetățean al județului, fără echivoc: „Noi ne vom juca șansa! O să ducem o campanie curată, o campanie pentru oameni, nu împotriva oamenilor. Ne vom expune proiectul politic, lucrurile pe care dorim să le facem, nu numai în Moldova Nouă, ci în întreg județul Caraș-Severin și, cu siguranță, va fi un mesaj care va fi auzit și de celelalte partide politice”.