Ionuţ Popovici: „La Oraviţa, a apărut «plantat» acum un sens giratoriu în mijlocul oraşului şi cam asta se vede. În rest, lipseşte, din păcate, administraţia”

Sătul să creadă că actualii primari vor face ceva pentru comunitățile lor, dacă electoratul le va acorda încă o dată votul încrederii în data de 27 septembrie, asta deși cartea de vizită a mandatelor anterioare este mult prea sărăcăcioasă, liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, e convins că acest trend trebuie să înceteze. Cum? Prin orientarea cetățenilor spre candidații Partidului Mișcarea Populară, singurii care încă mai cunosc noțiunea de doctrină și singurii care se mai pot ține de cuvânt.

În ideea de a demonstra cât de mult contează omul potrivit la locul potrivit, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin a luat ca exemplu orașul de pe Valea Carașului, acolo unde, spune el, de 20 de ani, lucrurile arată neschimbate, cu excepția „unui sens giratoriu, «plantat» acum în mijlocul orașului”.

„De 20 de ani trec prin Oravița și am constatat că nu s-a schimbat mare lucru. Dacă, pe hârtie, sunt atâtea și atâtea proiecte, în Oravița, aproape că nu s-a schimbat nimic. A apărut «plantat» acum un sens giratoriu în mijlocul orașului și cam asta se vede. În rest, lipsește, din păcate, administrația”, a atras atenția candidatul PMP angrenat în lupta pentru cel mai râvnit fotoliu din judeţ.

Chiar dacă nu a mai făcut politică până acum, în ciuda faptului că îl va avea drept contracandidat pe edilul în exercițiu, Dumitru Ursu, Popovici are mare încredere în șansele de câștig ale candidatului său la șefia Primăriei Oravița, Sebastian Butan:

„Avem un candidat foarte bun la Oravița, pe Sebastian Butan, care se bate foarte tare acolo cu Dumitru Ursu. Este un tip incredibil. Face o campanie… Sigur, eu cred că nu aș fi fost în stare să fac campania pe care o face Sebastian Butan. Se duce și vorbește cu fiecare om în parte. Nu a mai făcut politică, el nu știe ce-nseamnă politică, dar se zbate pentru a schimba imaginea Oraviței”.

(E).