Ionuț Popovici garantează că la CJAS Caraș-Severin porțile sunt mereu deschise

ionut popovici la birou

La aproape două luni de când a preluat șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Ionuț Popovici le garantează cărășenilor că porțile instituției sunt deschise, iar serviciile prestate sunt de calitate.

A preluat scaunul de șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin la începutul lunii iunie. De atunci, a avut mai multe întâlniri cu reprezentanții din sănătate, fie că vorbim de Colegiul Farmaciștilor sau de reprezentanții spitalelor. În plus, a găsit un partener de nădejde în prefectul Ioan Dragomir, „un om de calitate, implicat și potrivit pentru a reprezenta Guvernul României în teritoriu”, spune Ionuț Popovici.

Directorul CJAS îi asigură pe cărășeni că trebuie să vadă în această instituția un partener care este mereu la dispoziție. „Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin are porțile deschise pentru fiecare cetățean care are nevoie de sprijin sau de o îndrumare. Locuitorii județului Caraș-Severin trebuie să beneficieze de servicii de calitate și să aibă încredere în instituția noastră. Alături de echipa de specialiști a CJAS, vă asigur că eforturile noastre se concentrează în permanență pe nevoile dumneavoastră și acest lucru va rămâne mereu valabil.”, susține Ionuț Popovici.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/