Centru modular de evaluare pentru pacienții cu Covid-19, la Spitalul Județean Timișoara

judetean 2

La Spitalul Județean din Timișoara funcționează de luni un centru medical modular de evaluare destinat exclusiv pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2. Centrul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 8-12. 

Cele trei containere în care funcționează centrul sunt dispuse în exteriorul clădirii spitalului, pe platforma din apropierea intrării în UPU. Astfel, pacienții și personalul medical își pot desfășura în siguranță și la capacitate maximă activitatea.

Centrul de evaluare al SCJUT funcționează exclusiv pentru pacienții confirmați cu Covid-19 prin teste de laborator RT-PCR și/sau teste rapide antigen. SCJUT dispune de întreg echipamentul specific necesar activității medicale din centru. „În funcție de adresabilitate, putem asigura și evaluare pediatrică. Dispunem de suport medical de specialitate necesar protejării copiilor și suntem pregătiți pentru investigații clinice și pentru a indica tratamentul adecvat fiecărui pacient în parte. Existența unui astfel de centru medical gratuit, atât pentru adulți, cât și pentru copii previne apariția formelor critice ale bolii infecțioase.”, a declarat medicul Sorin Barac, managerul spitalului.

judetean 1

publicitate ziar expresb 1000x100

Coordonatele Centrului de evaluare

Timișoara, Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 156 (lângă intrarea în UPU)
Telefon: 0771 493 540
Adresă de e-mail: centruldeevaluare@hosptm.ro
Program funcționare: luni –vineri, între orele 8-12.