Ionuț Popovici a votat ca la carte!

La fel ca mai toți politicienii, indiferent de partidul din care fac parte, și liderul PMP Caraș-Severin susține familia tradițională. Ionuț Popovici pare cel mai înverșunat dintre cei intervievați de Express de Banat, având unul dintre cele mai puternice argumente: înscrisurile biblice.

Nu este singurul politician care are argumente religioase pentru opțiunea sa la referendumul din aceste zile, însă cu siguranță a pus la bătaie cea mai importantă carte a creștinătății: Biblia. Ionuț Popovici spune că nu concepe ca o familie să fie formată din doi soți, doar dacă ei înseamnă un bărbat și o femeie. Admite totuși că aceasta nu este singura problemă care ar trebui clarificată în Constituția României.

„Sunt un creștin ortodox practicant și voi vota în consecință. Voi merge și voi vota categoric DA. În Biblie nu există doi de Adam sau două de Eva, punct! Dacă ne uităm în viitor la sănătatea generațiilor care urmează cred că lucrurile ar trebui să fie foarte clare, este punctul meu de vedere personal. Eu chiar indemn colegii mei și pe cei care mă urmăresc să voteze DA la acest referendum, este extrem de important, lucrurile trebuie foarte bine clarificate când vorbim de familia tradițională, când vorbim de căsătorie, este între un bărbat și o femeie, nu între doi soți. Dumnezeu a hotărât că există Adam și Eva. Ar trebui multe lucruri îndreptate. Constituția este Biblia națiunii noastre, dacă doriți”, a declarat Ionuț Popovici pentru Express de Banat.

Potrivit datelor centralizate, până astăzi la ora 16 au fost la urne 47.291 de cărășeni, ceea ce înseamnă 17,61% din total. La nivel național s-a înregistrat o participare de 15,21%. Românii mai pot pune ștampila pe buletinul de vot până la ora 21.