Ionuț Chisăliță: Reșița nu e pentru ceea ce visează Popa!

Proiectele mai mult decât îndrăznețe ale actualului primar al Reșiței arată bine doar pe hârtie, în realitate urmând a se dovedi doar o risipă uriașă de bani, fără niciun efect benefic asupra calității vieții cetățenilor.

Candidat din partea alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria municipiului Reșița, actualul senator social-democrat atrage atenția asupra faptului că Nelu Popa se încăpățânează să ducă orașul într-o direcție greșită, pe care doar el și-o dorește, nu și reșițenii, ale căror nevoi imediate sunt pur și simplu neglijate. Chisăliță nu e neapărat împotriva deschiderii unui mall la Reșița, dar spune că nu e momentul potrivit. Sunt mult prea multe alte lucruri de pus la punct în oraș acum ca să te poți aventura în construirea unui mall. „Cu toții ne dorim mall, nu cred că este cineva care să nu își dorească, dar credeți că reșițenii au veniturile de așa natură încât să își permită să își cumpere haine care există în mall-uri?! Există magazinul din centru, care este depopulat, nu sunt acolo firme, nu au rezistat nici cele câteva care au venit, nu vor rezista nici în mall. Reșița nu este acum pentru a crea un mall”, atrage atenția Ionuț Chisăliță.

Cam la fel stau lucrurile și cu Custom Festival, unde s-au cheltuit o mulțime de bani pentru o mână de participanți. Ideea unui astfel de festival nu e rea, spune același parlamentar PSD, dar, în acest moment, Reșița nu se pretează la așa ceva. „Dacă vrem să animăm puțin Reșița, pentru că are nevoie de așa ceva, putem crea, în parteneriat, în diverse zone ale municipiului, terase, scene, zone în care formațiile locale, copiii tineri care vor să se lanseze și nu au unde, să se poată manifesta. Reșița poate fi un mic orășel turistic, dar nu ceea ce visează actualul primar, lucruri care costă enorm și de care se bucură prea puțini reșițeni”, a mai spus Chisăliță.