Ionuț Chisăliță: „Administrația liberală îi tratează pe reșițeni exact cum premierul Orban și-a bătut joc de o persoană în scaun rulant!”

Senatorul PSD, astăzi candidat din partea Alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița, taxează comportamentul premierului Ludovic Orban, dar în egală măsură pe cel al primarului Nelu Popa față de cetățenii orașului pe care îl conduce.

Ieșirile lui Popa în spațiul public depășesc de multe ori limita, însă în birourile Primăriei e chiar mai rău. Mult mai rău. Ceea ce este incalificabil pentru un primar. „Dacă ar fi să ne luăm după Ioan Popa, la Reșița s-ar rezolva toate problemele legate de locurile de muncă. Numai că administrația liberală, în patru ani de mandat, nu au reușit decât să-și rezolve, să-și angajeze propriii lor oameni, obedienții actualei administrații locale. Asta se vede și din modul cum tratează ei oamenii. În calitatea mea de persoană care stă în scaunul rulant, am remarcat cum premierul Orban și-a bătut joc de o persoană cu dizabilități. Este inadmisibil! Din păcate, așa tratează cetățeanul și actuala administrație locală reșițeană!”, a comentat Ionuț Chisăliță.

Candidatul PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița a făcut trimitere la episodul halucinant în care premierul României îl ironizează pe un bărbat aflat într-un mijloc de deplasare destinat persoanelor cu handicap, întrebându-l pe acesta ce viteză prinde ingineria.

(E)