Ionuț Betej s-a ținut de cuvânt! Dublu medaliat la Campionatul Balcanic!

După ce a cucerit titlul național în proba de 3000 de metri, Daniel Ionuț Betej, de la CSU Reșița, a concurat cu succes în weekend și la întrecerile Campionatului Balcanic de atletism în sală, de la Istanbul, din Turcia. Atletul de la CSU Reșița a devenit vicecampion balcanic al probei de 3000 m, obținând și un bronz cu ștafeta de 4×400 metri.

Participarea la întrecerea balcanică a fost de bun augur pentru Daniel Ionuț Betej, unul dintre performerii județului Caraș-Severin. Titlul național cucerit duminica trecută la București l-a ambiționat foarte tare pe atletul aflat pe locul 6 în Top Sport Caraș-Severin 2015. Astfel, Daniel Ionuț Betej a intrat hotărât în finala probei de 3000 de metri, în care a terminat pe locul al doilea, cu timpul de opt minute, 19 secunde și 17 sutimi. Un timp cu opt secunde mai bun decât cel din finala Campionatului Național! Titlul de campion balcanic i-a revenit sârbului Elzan Bibic, iar medalia de bronz, moldoveanului Nicolai Gorbusco.

Daniel Ionuț Betej s-a remarcat și în finala probei de 4×400 m, alături de colegii săi Cosmin Trufin, Cristian Vorovenci și Sebastian Mihai Ursachi cucerind medalia de bronz. Timpul total al ștafetei României a fost trei minute, 20 de secunde și 50 de sutimi. Pe primele două trepte ale podiumului au urcat ștafetele din Turcia și Republica Moldova.
Foto: Daniel Ionuț Betej (primul din dreapta), alături de colegii din ștafeta de 4×400 m.