Gugulanii și-au luat revanșa în fața ploieștenilor

Volei de calitate în sala polivalentă din Caransebeș. Partida dintre Banatul Caransebeș și Tricolorul Ploiești s-a încheiat în favoarea gazdelor cu scorul de 3 la 0, pe seturi 25 la 22, 25 la 18 și 25 la 21.

Gazdele au reușit un joc foarte bun pe baza unor servicii foarte bine plasate, dar și a unor recuperări reușite, în care s-a observat jocul de echipă, astfel că prin ambiție și multă dăruire cele 3 puncte au fost binemeritate la finalul meciului. Conform antrenorului Valentin Pereu, astăzi la echipă nu au existat rezerve, astfel că toată lumea și-a făcut treaba bine:Aivars Petrusevic

Băieții care au intrat pe teren au dat totul și au jucat foarte bine. S-a văzut muncă în echipă, astfel că pot spune că prin acest meci încercăm să depășim moralul prost care l-am căpătat din ultimele partide, când am pierdut cu 3 la 2. Îi felicit pe toți, este o victorie de echipă. Urmează cele mai grele meciuri, dar trebuie să facem o figură frumoasă mai întâi la Galați și după aceea cu Craiova și Baia Mare”, ne-a precizat Valentin Pereu, antrenorul echipei AS Volei Club Banatul Caransebeș.

Fabian Birău Este cea mai bună ieșire din situația neagră pe care am avut-o. Dacă jucăm în acest fel în continuare, ca o adevărată echipă, avem șansa noastră în partidele următoare, care sunt foarte grele. În următoarea etapă avem la Galați, o echipă pe care o văd într-o creștere de formă, dar cred că presiunea nu este pe noi acolo și pe ei și sper din toată inima într-un joc colectiv și rezultatul nu are de ce să nu ne fie favorabil”, ne-a declarat căpitanul de echipă Andrei Laza.

La rândul său, președintele AS Volei Club Caransebeș, Cristian Stepanescu, le-a mulțumit suporterilor pentru susținere, galeriei Gugulanii Tehnocrați, care este din ce în ce mai numeroasă, de la meci la meci, și a felicitat și sportivii care și-au dat tot interesul și s-au mobilizat pentru obținerea celor trei puncte.