Gură de oxigen pentru Muncitorul Reșița. Victorie clară la Cluj

Muncitorul Reșița a învins astăzi cu 9-3 pe CFF Clujana Cluj-Napoca, în deplasare, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de futsal.

Deși diferența de scor a fost una destul de mare, antrenorul Viorel Lolea spune că în teren lucrurile nu au stat tocmai așa, pentru că elevii săi s-au lovit de o replică dârză a clujenilor, cel puțin la începutul meciului, având mult de luptat pentru această victorie clară. Muncitorul s-a desprins la patru goluri diferență înainte de pauză, intrând la vestiare cu 6-2. Pentru ca în repriza secundă să mai puncteze de trei ori pentru rezultatul final de 9-3 care aduce trei puncte importante în tabăra Muncitorului, o echipă care se confruntă din păcate cu probleme financiare, dar din respect pentru competiție continuă lupta în Liga I. Au marcat pentru Muncitorul Reșița: Edgar Collar Alves (foto, de patru ori), Flavius Fedor (2), Adrian Neagu (2) și Laurențiu Breșneni (1).

„O gură de oxigen pentru noi, aveam neapărată nevoie de cele trei puncte pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. A fost un meci greu, scorul nu reflectă realitatea din teren, ne-am lovit de o replică dârză a gazdelor, cel puțin pe începutul de joc, care a fost foarte greu pentru noi. Urmează un tur de forță pentru noi, vom juca joi, pe 3 martie, în optimile Cupei României, la Târgu Mureș, apoi sâmbătă vom întâlni la Reșița pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Și pe 9 martie vom juca acasă restanța cu CSMS Iași”, ne-a spus antrenorul Viorel Lolea.

Muncitorul Reșița: Copocean, Bârcean, Breșneni, Edgar Collar Alves, Mitru, Neagu, Fedor, Stoica, Crina, Călin, Sturzu, B. Lolea. Antrenori: Viorel Lolea, Ion Roman. Antrenor cu portarii: Alin Găină.
Echipa reșițeană ocupă locul 10 în clasament, cu 21 de puncte.