Ion Spânu: „În Caraș, oamenii nu pot fi cumpărați de Dunca sau intimidați de Vela!”

Deputatul Pro România, Ion Spânu, vorbește despre candidații liberali care în această campanie nu fac decât să jignească, să manipuleze și să fugă de confruntările directe.

Ion Spânu are încredere în candidații Alianței Pro Caraș-Severin, despre care spune că nu se tem de atacurile liberale. „La Caransebeș, Oravița, Herculane, Armeniș, Moldova Nouă, Lupac… în toate localitățile cărășene, Alianța Pro Caraș-Severin are candidați redutabili și cărora NU le este teamă de hienele așa-zis peneliste ce vor să distrugă județul și să-l căpușeze cu interlopi de împrumut. Candidații noștri, ai Alianței Pro Caraș-Severin, invită la dezbateri pe marginea proiectelor, peneliștii fug de dezbateri! Atât pot: să mintă electoratul, să promită ce niciodată nu vor pune în practică, să manipuleze și să jignească, să se pitească fiindu-le frică de întrebări incomode știindu-se cu musca pe clăbăț!”, spune Ion Spânu.

Deputatul Pro România este convins că se va demonstra impostura adversarilor și vor fi demontate atacurile cu care au ales aceștia să încerce să convingă oamenii pe care-i consideră „masă de manevră”. „Cărășenii cunosc cine sunt ei, cărășenii NU se tem să-și apere pământurile, cărășenii vor refuza să fie folosiți!!”, declară cu fermitate deputatul Pro România.

În opinia lui Ion Spânu, dacă liberalii vor să facă într-adevăr ceva util pentru acest județ, ar trebui să vorbească despre proiectele majore de care are nevoie Caraș-Severinul. Această campanie este un prilej foarte bun pentru a le aduce pe toate în discuție. „Dar, din păcate, ei, (liberalii), nu au nicio idee. Ei nu știu să vorbească decât de proiectul prin care Romeo Dunca să ia Muntele Mic! Iar Silviu Hurduzeu le strică planurile! Dacă vom continua să discutăm iar despre ce discutăm tot timpul și să pierdem vremea cu vorbe de clacă și bârfe, nu are nimeni nimic de câștigat. Așa că și de data asta ați pierdut, băieți! Toate bune!” transmite deputatul Spânu.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/