Dragoș Curelea, candidatul USR-PLUS la Primăria Caransebeș: „Dacă aș fi fost primar, m-aș fi dus peste Aquacaraș și aș fi dormit acolo”

Liderul USR-PLUS Caraș-Severin, Dragoș Curelea, spune că alegerile locale sunt despre oameni sau măcar așa ar trebui, despre schimbări, despre orașe, exact ce au nevoie oamenii. Candidatul Alianței la primărie recunoaște că, deși timp de 30 de ani a fost blamat PSD, să nu uităm că în tot acest timp Caransebeșul a fost condus numai de Dreapta, iar în ultimii patru ani, de un primar care este prietenul său.

„Nu îmi este ușor să îl blamez pe Felix Borcean sau să dau în el, dar trebuie să recunoaștem că sunt mari probleme și în Caransebeș. Aș începe, având în vedere situația de pandemie, cu apa potabilă. Apa potabilă nu este la standardele la care ar trebui să fie. Totdeauna Consiliul Local sau Primăria s-au scuzat și au spus că nu este treaba lor, este treaba Aquacaraș. Dar în același timp Primăria este acționară la acest Aquacaraș. Totuși, ești primar, ești Consiliu Local, ai majoritate chiar dacă în Consiliul Județean nu ai majoritate, nu concep să nu faci ceva. Eu dacă aș fi fost primar, m-aș fi dus peste Aquacaraș și aș fi dormit acolo. Când oamenii se plâng încontinuu și pun poze cu apa din Caransebeș, noi ne tot lamentăm”, opinează candidatul USR-PLUS.

Acesta este de părere că este un lucru grav să nu existe apă potabilă într-un oraș ca și Caransebeșul, înconjurat de munți și cu foarte multe râuri care trec prin el.

„Putem ușor să îndreptăm lucrurile, doar că ne trebuie niște bani și niște oameni. Trebuie puse unele chestiuni în ordine. Aici ne întoarcem și la politică. S-a creat acest mastodont, Aquacaraș. Aici intervine problema, că noi când ajungem la putere ne gândim pe cine să punem repede în funcțiile respective. Nu ne întrebăm dacă este specialist, dacă știe să facă, dacă a mai lucrat vreodată în domeniul respectiv. Nu, ne gândim dacă a pus bani, cât e salariul, gata, pun trei patru manageri și să văd banii. Atunci, trăim peste ceva timp această situație, cu toate că și ei trăiesc la fel dar parcă nu văd”, este de părere Dragoș Curelea.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/