Candidatul PNL la Turnu Ruieni: „La Căminul Cultural se lucrează de vreo doi ani și nu se vede mare lucru. Investiția e de 400.000 de euro”

La Turnu Ruieni nu există doar Muntele Mic, ci și o dispută interminabilă între primarul Mihai Maralescu și omul de afaceri Romeo Dunca. Locuitorii vor altceva de la o administrație care trebuie să fie flexibilă și adaptabilă la vremurile pe care le trăim. De aceea, speranța pentru electorat este tânărul Cosmin Belci, candidatul PNL la șefia Primăriei.

Provine din mediul privat și a demonstrat că poate să facă performanță. Cei care îl cunosc spun că la fel se va întâmpla în cazul în care va câștiga primăria. Însă până să se întâmple acest lucru, Cosmin Belci se arată mâhnit de faptul că, nici după doi ani de lucrări, Căminul Cultural nu este terminat.

„La Cămin se lucrează de vreo doi ani și nu se vede mare lucru. Este o lucrare măreață în comună la noi. Cel puțin cum scrie pe panoul de la intrarea în Cămin, valoarea lucrărilor este de peste 400.000 de euro, se lucrează de doi ani, termenul este depășit și Căminul arată ca și acum 1 an și 8 luni. Poate nu este treaba directă a primarului, dar totuși în fața cetățenilor răspunde pentru că la fiecare 4 ani ca aleși locali venim în fața lor să le cerem votul”, mărturisește candidatul liberal.

Cosmin Belci este de părere că, dacă ar fi fost în interesul lui, lucrurile ar fi arătat mult mai bine, dar probabil pentru primarul actual sunt importante alte lucruri. Candidatul liberal vorbește despre dezinteresul lui Mihai Maralescu și în raport cu celelalte cămine culturale din satele comunei.

„În comună mai avem patru cămine culturale și probabil toate patru reprezintă un pericol pentru cetățeni pentru că în ultimul timp nu am văzut, sărind peste chestia cu epidemia, niciun eveniment mai măreț care să fie organizat în căminele astea așa cum se întâmpla în trecut. Nu știu dacă oamenii au ales din comoditate sălile de evenimente sau cumva au vrut să se protejeze de pericolul pe care îl reprezintă aceste clădiri. Cred că aceste clădiri sunt foarte importante pentru cetățeni și ar fi fost imperios necesar să avem măcar unul dintre ele reabilitat și să fie pregătit pentru a găzdui un eveniment”, concluzionează Cosmin Belci, asigurându-i pe localnici că lucrurile se vor schimba în bine după 27 septembrie. Odată cu câștigarea de către el a primăriei.

(E)