Ion Mocioalcă: Trădarea este la ordinea zilei! Caractere nu prea mai găsești în politică, se vând pe nimic!

Deputatul social-democrat, candidat în 6 decembrie pentru un loc în Senatul României, n-ar fi deloc surprins ca unii dintre primarii partidului să trădeze, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale, motiv pentru care Silviu Hurduzeu a pierdut șefia judetului.

Reacția lui Mocioalcă a venit după ce Dumitru Ursu, primarul Oraviței, a anunțat, la scurt timp după instalarea liberalului Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean, că se alătură liderilor PNL. „Înainte de alegerile locale am spus că adversarul cel mai puternic împotriva PSD și Alianței pe care noi am făcut-o la nivel de județ nu e PNL. Noi nu ne batem cu PNL-ul atât de tare cât ne batem cu trădările. Trădarea este la ordinea zilei în politică, caractere nu mai prea găsești în politică, se vând pe puțin, se vând pe nimic, se vând pe promisiuni. La Oravița a funcționat din nou acest lucru pe care eu îl invoc de mai mult timp.”, a comentat parlamentarul după ce PSD a pierdut funcția de viceprimar al Oraviței, oraș în care PNL a format majoritate în Consiliul Local cu Pro România.

Ion Mocioalcă anticipează că și la alegerile generale vor exista primari social-democrați care ar putea trăda interesele partidului. „S-ar putea să mai avem surprize neplăcute, dar un partid mare, un partid cum este PSD, trebuie să facă față și la astfel de provocări grele și la astfel de situații care îți creează un disconfort. Eu cred că PSD va face totuși scorul pe care noi ni l-am propus în alegerile generale din 6 decembrie.”, a adăugat Mocioalcă.

În ceea ce-l privește pe Dumitru Ursu, al doilea candidat al partidului pentru Camera Deputaților, Marius Damian, e mult mai optimist. „Costel Ursu e un primar bun, a câștigat toate mandatele de primar sub sigla PSD. Probabil a avut o trăire acum, poate că în afara spectrului politic, dar sunt convins că va veni alături de echipa noastră și ne va da un rezultat bun la Oravița.”, a declarat Damian.