Ion Mocioalcă, pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare!

banner publicitar

Secretarul general al partidului condus de Victor Ponta, fostul lider PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a confirmat că se va afla printre multe nume grele pe lista pentru alegerile europarlamentare din luna mai!

Mocioalcă și senatorul Adrian Țuțuianu și-au încheiat astăzi, la Reșița, periplul prin filialele Pro România din regiunea Vest, ocazie cu care au reevaluat șansele și au refăcut calculele pentru viitoarele scrutine electorale. „Avem o întâlnire cu activul Pro România din județul Caraș Severin, poate mai furăm și noi din ideeile de la Dâmbovița. Nu se ducem Pro România la 67%, atât cât a avut PSD în Dâmbovița, dar nu cred că este un secret pentru nimeni, că de la 5%, cum spunea Victor Ponta, în 4 ianuarie, că acesta este obiectivul Pro România la alegerile europarlamentare, deja ne gândim cu toții la o cifră care să depășească 10% și, de ce nu, acest lucru să se întâmple și în Caraș Severin. Targeturile pe care noi le-am asumat în cadrul Biroului Permanent Național depășesc această cifră. În ultima lună, speranțele mele că Pro România va face o figură frumoasă la alegerile prlamentare au crescut exponențial odată cu venirea lui Adrian Țuțuianu, a lui Mihai Tudose, Marian Neacșu și mai sunt o serie de colegi pe care îi avem pregătiți”, a declarat Mocioalcă.

Senatorul Țuțuianu, un alt greu din PSD căruia Liviu Dragnea i-a făcut vânt pentru că l-a înfruntat public și i-a cerut să plece de la șefia partidului, antincipează rezultate excelente pentru Pro România în ciuda timpului scurt rămas până la europarlamentare. „Partidul e pe un trend crescător. Obiectivul nostru e clar, 10 la sută la europarlamentare. Lista o vor deschide Victor Ponta și Corina Crețu”, a spus parlamentarul. Mocioalcă l-a completat: „Vom fi pe listă și eu, și Țuțuianu. Va fi pe listă și Mihai Tudose. Nu știm locurile, dar vrem să ajutăm cu prezența noastră pe liste pentru că pe un anumit segment, în anumite zone, putem aduce un plus”.