Ion Mocioalcă: „Nu sunt de acord cu cei care spun că PSD rămâne un partid învechit”

Au mai rămas doar câteva ore până când românii vor putea merge la urne pentru a-și exprima votul în cadrul unui referendum care a împărțit România în două. Unii susțin că lucrurile din Constituție trebuie neapărat clarificate în privința familiei, în timp ce alții spun că sunt doar bani aruncați pe fereastră. Liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, și-a prezentat ferm convingerile, menționând totuși că ideea referendumului nu aparține social-democraților.

Recent, într-o conferință de presă susținută la Reșița, președintele PSD Caraș-Severin a făcut apel către toți social-democrații să susțină referendumul programat pentru zilele de 6 și 7 octombrie, chiar dacă inițiativa a venit din partea societății civile. „Trebuie să recunoaștem că nu este o inițiativă a PSD-ului, este o inițiativă a societății civile care a întrunit un număr de peste 3 milioane de semnături, o inițiativă a Bisericii și aici includ toate bisericile pe care noi ne-am hotărât să o susținem cu toată forța de care dispune PSD și nu aș fi de acord cu cei care spun că de fapt PSD, pentru faptul că susține familia tradițională, rămâne un partid învechit. Chiar m-aș diferenția clar de cei care gândesc astfel. Astăzi am avut o întâlnire cu o parte dintre primarii PSD aleși sau afiliați mai nou doctrinei social-democrate în care ne-am propus niște targete, ne-am dat niște direcții organizatorice și sperăm să reușim în acest demers ca și în județul Caraș-Severin să facem un procent cât mai mare, peste 30%, care este limita pentru care acest scrutin numit referendum va fi validat sau nu”, a spus Mocioalcă.

Parlamentarul cărășean arată deschis, pe pagina sa de Facebook, care este opțiunea sa în acest final de săptămână. „#DAlareferendum
Depinde de fiecare din #NOI ce facem dupa #7octombrie pentru consolidarea, modernizarea si transformarea Romaniei. În 7 octombrie #EU merg sa #VOTEZ pentru #familia mea #Romania”.

1000x100 (5)