„Nu pot să uit că Ion Mocioalcă a fost alături de mine în cel mai dificil moment din viața mea!”

Senatorul Ionuț Chisăliță n-ar vrea să fie pus în postura de a alege între Ion Mocioalcă și Luminița Jivan, dar dacă tensiunile din PSD Caraș-Severin vor împinge către alegeri atunci nu va putea uita un moment de cumpănă din viața sa! 

Chisăliță a evitat pe cât posibil să intre în jocurile care se fac în PSD Caraș-Severin după ce Ion Mocioalcă i-a spus în față lui Liviu Dragnea că trebuie să plece de la șefia PSD. Social-democrații cărășeni s-ar putea reuni însă într-un Comitet Executiv Județean sau chiar să-și exprime opțiunea prin vot pentru cel pe care-l doresc președinte al filialei județene, situație în care senatorul n-ar avea de ales.

„Îmi pare rău că s-a ajuns într-o situație de acest gen, Organizația Caraș-Severin nu avea nevoie de atfel de tensiuni, mai ales că suntem o organizație cu rezultate foarte bune la alegerile parlamentare și ne apropiem cu pași repezi de alegerile europarlamentare. În orice organizație există și nemulțumiri, însă ele trebuie rezolvate în interiorul partidului. Cred că indiferent de unde ar izvorî aceste tensiuni, ele trebuie rezolvate doar în organizația noastră. Dacă aceste tensiuni nu pot fi rezolvate prin discuții, probabil că alegerile ar fi cea mai bună soluție”, a comentat Chisăliță pentru expressdebanat.ro.

Parlamentarul consideră că e prea mult spus că în PSD Caraș-Severin sunt două tabere și spune că faptul că există simpatii față de Ion Mocioalcă sau de Luminița Jivan nu trebuie asimilat neapărat unei rupturi majore în cadrul filialei. „Eu nu pot să uit că Ion Mocioalcă a fost alături de mine în cel mai dificil moment din viața mea, de aceea nu pot fi decât alături de el”, a precizat Chisăliță, devoalând, practic, votul său în cazul în care în PSD Caraș-Severin se vor organiza alegeri.