Ion Mocioalcă: Noi nu ne batem cu AUR! În Caraș-Severin, USR nu există!

mocioalca ion
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Senatorul PSD a sunat mobilizarea pentru ca social-democrații să obțină un nou scor istoric la alegerile din 2024!

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și senatorul Ion Mocioalcă au tot vorbit despre repetarea scorului electoral din 2016, când social-democrații au atins aproape 50 de procente în Caraș-Severin. Principalul obiectiv la localele de peste doi ani e câștigarea președinției Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și a fotoliilor de primar în cele două municipii. Iar în această competiție electorală se așteaptă un aport semnificativ de la noul președintele PSD Caransebeș, Felix Borcean.

„El trebuie să înceapă să se lupte cu PNL, pentru că PNL este adversarul nostru. Noi nu ne batem cu AUR. În Caraș-Severin nu ne batem cu USR, care nu există în Caraș-Severin. Ne batem cu PNL și cu Felix Borcean trebuie să câștigăm alegerile”, a spus Ion Mocioalcă.

expresb 1000x100

Cel mai probabil, PSD va miza în alegerile pentru șefia Consiliului Județean pe actualul deputat, Silviu Hurduzeu, fostul președinte ale administrației județene. Pentru Primăria Caransebeș va candida în mod categoric Felix Borcean, iar la Primăria Reșița se vehiculează numele lui Remus Rof, actualul edil-șef al comunei Dognecea.

1000 x 200 gif