Ion Mocioalcă: „La noi se munceşte, pe când la celelalte partide nu se întâmplă nimic!”

Frământările din PNL, la care se adaugă, probabil, și alte motive, determină noi dezertări din partid și transferuri mai mult sau mai puțin oficiale la PSD!

Magda Ciurea şi Ovidiu Firca, primarii liberali ai comunelor Ramna și Grădinari, au trecut la PSD, chiar dacă, în acte, ei rămân înregimentați la PNL. Cei doi participă deja la ședințele și acțiunile social-democraților, iar președintele Ion Mocioalcă a anunțat că îi tratează ca pe oricare din primarii PSD. Zvonuri în același sens există și despre alți edili sau șefi ai unor instituții și servicii din subordinea administrației locale din Reșița, astfel că nu e exclus să mai fie oficializate în curând și alte treceri de la PNL la PSD.

Liderul social-democraţilor cărăşeni a explicat pentru colegii de la Argument de ce după Nicușor Schelean și alți liberali se alătură PSD-ului în Caraș-Severin. „Interesul nostru nu este să racolăm primari de la alte partide. Trebuie să recunosc că există preocuparea mea de a sprijini toate administraţiile locale şi pe toţi primarii din judeţ, indiferent de culoarea politică. Bineînţeles, pe toţi primarii care vor să facă treabă. Cei care nu vor să facă nimic, nu pot fi ajutaţi de nimeni. Un lucru este clar: la noi se munceşte, pe când la celălalte partide nu se întâmplă nimic şi din această cauză primarii lor se îndreaptă spre noi”, a spus Ion Mocioalcă.