Cursă nebună pe un bulevard din Reșița! O mașină a intrat pe trotuar și a spulberat totul în cale! [VIDEO]

Un accident care putea avea urmări teribile s-a produs, în această după-amiază, la Reșița, în apropierea semaforului de la Poliție. Șoferul unei mașini a intrat cu viteză pe trotuar, spulberând totul în calea sa. Doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie zdrobită între fiare. Bărbatul a scăpat teafăr, dar a devenit violent, fiind stăpânit cu greu de polițiști.

Un accident spectaculos s-a produs, în jurul orei 13.30, pe Bulevardul A. I. Cuza din Reșița, chiar în fața Serviciului de Permise Auto. Din primele date, un șofer gonea cu viteză, iar în apropiere de semafor a intrat pe trotuarul din dreapta al sensului de mers, unde a spulberat alte 3 mașini parcate regulamentar. Din fericire, niciun pieton nu a fost rănit.

„Șoferul mașinii este un bărbat de 30 de ani din Coronini. Acesta se afla în mașină cu mama sa. La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. Bărbatul a fost dus la spital unde i se vor recolta probe de sânge și de urină. Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Nu este exclus deocamdată ca șoferul să fi consumat substanțe interzise, lucru care va fi stabilit în urma analizelor. Cert este că bărbatul a devenit violent și a făcut un scandal monstru atunci când medicii și polițiștii au vrut să îl urce în ambulanță. La prima vedere, acesta nu prezenta răni grave.