ION MOCIOALCĂ: “USL va învinge pe 26 mai”

Vicepreședintele regional al PSD pe zona de vest și-a lansat candidatul pentru comuna Pojejena în această săptămână. Nu a putut să treacă cu vederea desele vizite ale liderilor PDL în Caraș. 

În plus, crede că Uniunea Social Liberală va ieși învingătoare din scrutinul electoral din data de 26 mai.  „USL câștigă! Vom vedea duminică dacă electoratul îi preferă pe Blaga și pe Flurur, care abia acum au descoperit pe hartă județul Caraș-Severin, sau USL!”, a declarat Ion Mocioalcă pentru Express de Banat. De altfel, marți, acesta a participat la lansarea candidatului Mira Radovancovici, alături de alți membri ai USL.

În ce privește afirmațiile liderilor județeni ai PDL, potrivit cărora Omer Radovancovici, aflat după gratii, ar pune presiune pe candidatul partidului , Ion Mocioalcă s-a declarat convins de faptul că poliția și justiția își fac datoria. „Dacă au depus plângere penală la Poliția orașului Moldova Nouă, organele de cercetare penală cu siguranță îi vor da curs”, a subliniat vicepreședintele regional al PSD.