Invitație specială de la Văru` Săndel și echipa: „Pup-o, mă!”, la Reșița, Oravița și Caransebeș [VIDEO]

po 1000x100px (3)

Următoarele două zile se anunță numai bune de pupat: duminică, la Reșița, iar luni, la Oravița și Caransebeș. Echipa de filmare a comediei „Pup-o, mă!”, în frunte cu Văru` Săndel, va fi prezentă în cele 3 orașe cărășene pentru 4 spectacole de gală.

Alexandru Pop (Văru` Săndel) și Alin Panc, doi dintre actorii principali ai producției, dar și Camelia Popa (regizor) și Salex Iatma (scenarist) vor fi prezenți duminică, la ora 19, la spectacolul de gală al filmului românesc „Pup-o, mă!” de la Reșița. Așa cum poate era firesc, aceștia nu vor rata nici celelalte două cinematografe în care firma Marcom Fantastic aduce filmele pentru cărășeni.

Așa se face că luni, de la orele 10 și 12, echipa de filmare va fi prezentă la Cinematograful din Oravița, iar de la ora 20, cei 4 vor fi la Cinema Luna din Caransebeș.

Iată mai jos invitația făcută de Văru` Săndel pentru spectacolul de gală de la Cinema Dacia din Reșița:

Tradiții, peisaje pitorești, personaje încântătoare și – mai ales –umor autentic românesc. Toate au fost adunate în filmul „Pup-o, mă!”, o comedie savuroasă ce redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz, spun realizatorii comediei “Pup-o,ma!”.#UNDE? #Cinema #Dacia #Resita #CAND? #Duminică , 11 #Noiembrie ora 19.00 ?✔??✌???✅❗?Veniți să vă întâlniți cu actorii și echipa de producție a filmului Pup-o, mă!??Biletele au fost puse în vânzare!Preț bilet: 20 lei!

banner 1000 x 100 hd

Gepostet von Laurentiu Plestici am Freitag, 9. November 2018

Biletele pentru spectacolele de gală s-au pus în vânzare în cele 3 orașe, costul fiind de 20 de lei/persoană.

Din distribuție mai fac parte Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Jojo și Alexa Tofan.

Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Răchițele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când își pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină… E complicat, dar băieții sunt hotărâți, spun cei de la CineMagia.

YouTube video

03 britannia 1000 x 100 gif