Invitație lansată de Voichița Lăzureanu, la ieșirea de la vot

Voichița Lăzureanu, candidat din partea PSD la Primăria Timișoara, a votat la Liceul William Shakespeare din Timișoara în jurul orei 12.00. După ce a ieșit de la urne, le-a oferit un sfat timișorenilor.

„Dragii mei timișoreni, vă invit cu drag la vot, să veniți să faceți alegerea sănătoasă pentru Timișoara, pentru timișoreni, să votați pentru că doar așa avem democrație, suntem mândri să ne votăm oamenii etici, morali, respectabili și mai ales profesioniști. Vă invit să veniți la vot, să votați o Timișoară sănătoasă, educată, curată, sigură, pentru că asta ne dorim cu toții. Încă o dată, vă rog și vă îndemn să veniți la vot”, a spus Voichița Lăzureanu.

În Timiș sunt organizate 601 secții de votare, dintre care 207 sunt în Timișoara. La urne sunt așteptați 628.463 de timișeni cu drept de vot, dintre care 274.310 de alegători sunt în Timișoara.

Primăria Timișoara este vizată de 15 persoane, iar pentru Consiliul Local Timișoara s-au înscris în cursa electorală 317 candidați, dintre care doi sunt independenți. Viitorul CL va avea 27 de consilieri locali, numărul fiind stabilit la 325.363 de locuitori.