Invitație la teatru. Grație și sensibilitate la debut de martie!

Bocșenii care doresc piese de actualitate, în care să se recunoască, să se bucure de calități și să râdă de defecte sunt invitați la Bocșa, la spectacolul „Triunghiul femeilor”, piesă scrisă și regizată  de Rodica Popescu Bitănescu.

Trei doamne elegante și misterioase au o întâlnire enigmatică, într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află, de cine sunt așteptate și care șapte, dimineața sau seara. Toate trei. Și când se întâlnesc trei femei, bănuiți ce urmează. Intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra! Și totul pe comedie. Trei actrițe excelente interpretează cu talent, rafinament și inteligență scenică cele trei personaje – Rodica Popescu Bitănescu, Giliola Motoi și Ștefana Ionescu Darzeu.

Spectacolul va avea loc în data de 02 martie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa, fiind astfel un cadou pentru toate doamnele și domnișoarele din localitate, dar nu numai! Organizatorii evenimentului cultural sunt Primăria și Consiliul Local Bocșa, dar și Casa Orășenească de Cultură,  făcând astfel o invitație la deconectare prin comedia „Triunghiul femeilor”.

„Vă așteptăm cu drag să petrecem clipe agreabile în compania doamnei Rodica Popescu Bitănescu și a colegelor domniei sale, acum, la început de Mărțișor, iar domnii sunt invitați să ofere un « cadou vesel» celor mai iubite ființe, femeile, completând astfel acest triunghi: Femeia, Teatrul și Comedia, a spus Ioan Liuț, directorul Casei de Cultură Orășenești.

FOTO: http://culturatecuci.ro/