Mărțișoare caritabile. Copiii săraci au confecționat simbolul primăverii!

1000x100 (5)

Acțiunile caritabile sunt și acestea în atenția celor mai mici reșițeni. Beneficiarii centrelor de zi din subordinea administrației publice locale s-au pus din timp pe treabă, astfel că, începând de astăzi, au început să pună în vânzare munca lor. În scop caritabil!

Astăzi, în Parcul Tricolorului, copiii care beneficiază de serviciile Centrului de Zi „Maria” din subordinea Consiliului Local Reşiţa în parteneriat cu Clubul Rotaract Reşiţa au amenajat un stand cu mărţişoare realizate de cei mici. Acesta a fost deschis la căsuța nr. 3 (lângă foișor) până la orele serii. Suma obţinută din donații va fi utilizată în scop caritabil.

În 1 martie, mâine, copiii de la Centrul de Zi „ABC” vor oferi mărțișoare confecționate de ei doamnelor şi domnişoarelor care se vor afla în Centrul Civic al municipiului Reşiţa.

Mai târziu, cei mici vor dărui simbolul primăverii şi doamnelor beneficiare ale serviciilor Centrului de Servicii de Asistenţă Socială pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa, unde vor susţine un scurt moment artistic.

Astfel de acțiuni sunt organizate și de pompierii de la ISU Semenic, oamenii legii împărțind mărțișoare în mai multe locații din Reșița.

În acest fel, cu toții vor să întâmpine primăvara într-un ton optimist.

FOTO. romania responsabila.ro