Invitație la teatru de acasă! NOPȚI ALBE se joacă pe canalul de YouTube al Teatrului Național din Timișoara

Teatrul Național Timișoara vă invită în această seara, de la ora 20.00, la un spectacol online! Nopți Albe se joacă pe scena virtuală a teatrului din Timișoara. 

Pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara va fi reprezentată după nuvela lui Dostoievski piesa Nopți Albe, „o delicată confesiune despre iubire, fină ca un zâmbet”. Actorii Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia vă așteaptă în rolurile personajelor lor. Link-ul pentru vizionare îl găsiți aici : https://www.youtube.com/watch?v=MKT2m9VVkBU&feature=youtu.be. Toate înregistrările spectacolelor difuzate în premieră online vor rămâne active pe canalul de YouTube până pe 1 mai 2020.

Despre spectacol

Spectacolul este în regia regizorul italian Stefano de Luca, traducerea e realizată de Flavia Pantaleone, iar la punerea în scenă au contribuit Linda Riccardi și Lucian Moga.

În curând

Seria „Întâlnirilor la voi acasă” pe canalul de YouTube al Teatrului Național din Timișoara va continua vineri cu spectacolul SCENE DINTR-O CĂSNICIE, în regia lui Radu Jude și duminică, cu PROMETEU ÎNLĂNȚUIT, în regia lui Kokan Mladenović.