Invitație la cultură! Mihai Vișan și Mihaela Martin lansează o carte la Bocșa!

Societatea contemporană îşi modifică permanent sistemul administrativ şi mecanismul de implicare a factorului decizional, central şi local, în soluţionarea problemelor comunitare şi globale.

În acest context, Primăria orașului Bocșa, Consiliul local Bocșa și Casa Orășenească de Cultură Bocșa organizează lansarea volumului „Evoluția administrației publice în spațiul românesc. Secolul XIX-jumătatea secolului XX”, autorii fiind Mihai VIȘAN și Mihaela MARTIN.

„În orice epocă, administrația a fost motorul societății, iar ea, adaptată permanent cerințelor populației, nevoilor reale ale acesteia, ne spun autorii unei noi apariţii editoriale, înlesnește și anticipează liniile viitoare de dezvoltare, asigură o desfășurare ordonată și echilibrată a componentelor primordiale din evantaiul activităților umane”, a spus Ioan Liuț, directorul Casei de Cultură din Bocșa.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 noiembrie, de la ora 12,30, în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa.

În deschidere, va avea loc un microrecital de muzică clasică susținut la flaut de tânărul bocșean Dragoș Natanael, elev în clasa a XI-a, la Liceul de Arte „Sabin Păutza” din Reșița, pregătit de profesorul Lucian Voina.

La această manifestare sunt invitați: oficialități locale, județene, oameni de cultură, dar și locuitorii orașului Bocșa, intrarea fiind liberă.

banner 1000 x 100 hd