Invitație la China Brand Fair. CCIA Timiș organizează o misiune economică la Budapesta

Capitala Ungariei va găzdui, în 3-4 iunie, o nouă ediție a China Brand Fair, cea mai mare expoziție din Europa Centrală și de Est ce aduce Orientul mai aproape de Bătrânul continent. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă misiune economică.

China Brand Fair 2019 cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene. Practic, anul acesta vor fi trei expoziții într-una singură. La prima, China Brand Fair, desfășurată pe o suprafață de 12.000 mp, vor expune 320 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului al Chinei (MOFCOM), din 16 domenii de activitate.

A doua va fi Shandong Culture Exhibition, la care vor participa 40-50 standuri din domeniile: Cultură (drepturi de autor, film&TV, patrimoniu, artă culinară); Turism (agenții de turism, produse și destinații turistice); Sport (competiții, turism sportiv, cluburi, articole sportive); Medicină chineză (universități, spitale, clinici, producători de medicamente și remedii).

leader board 728 x 90 px

A treia este CEE Export Fair, la care vor fi disponibile standuri naționale colective pentru firmele care doresc să-și facă cunoscute pe piața chineză produsele și serviciile în vederea exportului, în domeniile: agricultură, industrie alimentară, articole pentru copii, produse de sănătate, articole de uz casnic, artizanat, artă tradițională.

Participarea membrilor CCIAT este obligatorie, iar termenul de înscriere este 20 aprilie.

Servicii incluse: Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Budapesta și retur; Transferuri interne; Cazare 1 (una) noapte în cam. dublă la hotel**** (mic dejun inclus); Participare la cina festivă de la Lazar Equestrian Center.

Condiție obligatorie: 6 întâlniri/pers. prestabilite on-line prin intermediul CCIAT.