Nelu Popa aduce turiști la Văliug

po 1000x100px (3)

Pârtia de la Casa Baraj este pregătită pentru turiștii dornici de distracție. Sezonul de schi s-a deschis aici încă de duminica trecută, iar iubitorii sporturilor de iarnă au luat deja pârtia cu asalt.

Primii turiști au încercat deja pârtia de la Văliug și spun că s-au bucurat din plin de timpul petrecut la Casa Baraj. Condițiile de pe pârtie sunt unele foarte bune, iar telescaunul este și el funcțional. Potrivit turiștilor, prețurile de pe pârtie sunt foarte accesibile. Costul unei urcări cu telescaunul este de 3 lei, dar există și pachete care sunt chiar mai convenabile. De exemplu, dacă plătim 10 lei, putem urca de cinci ori cu telescaunul, iar pentru 40 de lei ne putem achiziționa un abonament pentru o zi pe care îl putem folosi pe mai multe pârtii din zonă.

„Pentru mine a fost prima oară când am fost pe o pârtie de schi și când am schiat. Experiența a fost una foarte frumoasă și cu siguranță mi-a deschis apetitul pentru acest sport de iarnă. Nu pot să fac o comparație cu alte pârtii, dar pot spune că sunt foarte mulțumit de condițiile care ne-au fost oferite pe pârtia de la Casa Baraj”, ne-a declarat George Iliaș, în vârstă de 38 de ani, unul dintre primii turiști care au încercat în această iarnă pârtia de la Văliug.

banner 1000 x 100 hd

Nelu Popa, omul de afaceri care deține pârtia de la Casa Baraj a declarat că de săptămâna aceasta sunt așteptați din ce în ce mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă, care vor avea parte de cele mai bune condiții. Investițiile miliardarului vor continua și în acest sezon, după ce anul trecut au fost montate pe pârtie telescaunul, nocturna, precum și cele două tunuri de zăpadă artificială care asigură stratul de zăpadă potrivit pentru practicarea sporturilor de iarnă.

03 britannia 1000 x 100 gif