Investițiile în faleză continuă. Vezi planurile administrației Lupu!

Deși faleza a fost pavată, iar primăria a schimbat mobilierul stradal și stâlpii de iluminat public, administrația locală nu se oprește aici. Reprezentanții executivului își fac acum planuri și calcule cum să facă să schimbe la față întreaga zonă.

Tocmai de aceea, Primăria Moldova Nouă ia în calcul pavatul aleii de intrare din fața blocului turn și intenționează să mai amenajeze o stradă de acces pietonală. Acestea pot fi realizate pe termen scurt, pentru că investițiile sunt de mică amploare. Astfel că, de Zilele Orașului, pe lângă faleză europeană, oamenii vor găsi și multă civilizație.

„Vom schimba la față întreaga zonă, pe etape, în funcție de cum putem și avem disponibilitate financiară, dar zona respectivă va fi cea mai frumoasă din oraș. Am betonat zona în care sunt amplasate aparatele de fitness, mai aducem patru noi pentru a le monta. Am mai achiziționat 30 de bănci pentru parcul din fața poștei și ne apropiem cu totul, inclusiv cu parcul Pinguin, de standarde europene. La reabilitare, pot să le spun locuitorilor că urmează parcul din fața poștei. În ciclul de finanțare 2015-2020 vom vedea ce putem face, a spus primarul Matei Lupu.

În paralel cu investițiile punctuale, o altă veste bună, legată tot de turism, e că s-au semnat contractele de finanțare pentru construirea centrului de informare turistică.

Comments

  1. Elena says:

    Ar fi bine să se asfalteze străzile, și nu doar cele principale.

  2. Cetateanul says:

    “În ciclul de finanțare 2015-2020 vom vedea ce putem face”
    Mda, un mic apropo “daca ma votati poate se va rezolva”. Ceva gen a incercat si plagiatorul si a pierdut 🙂