Investiții private de milioane de euro la Bocșa. Firmele au ochit terenurile libere!

po 1000x100px (3)

2015 debutează cu vești bune pentru locuitori, dar și pentru cărășeni. Asta, pentru că două firme importante s-au oprit și au decis să-și dezvolte investițiile în apropierea Reșiței.

Administrația Cismăneanțu a bătut deja palma cu o firmă în domeniul prelucrării lemnului și cu una în domeniul prelucrării cărnii de pui. Asta înseamnă locuri de muncă, impozite pe terenuri și salarii plătite în plus la bugetul local, deci acumularea unor fonduri importante pentru alte investiții pe care la rândul său le va face Primăria Bocșa. Asta, dacă tot Guvernul Ponta nu a alocat niciun leu din bugetul de stat.

,,Avem câteva firme care au luat decizia să vină în orașul nostru, le mulțumesc pe această cale și sunt convins că vor fi de un mare ajutor pentru noi, că până la urmă așa ne vom dezvolta sănătos cu aceste investiții. O firmă este din domeniul prelucrării lemnului, care va face în 2015 investiții importante. Potrivit documentației aprobate de Primărie, acestea se ridică la peste un milion de euro, iar cea de a doua societate care a început investițiile este în prelucrarea cărnii de pui, unul dintre cei mai mari producători în domeniu din România. Societatea Transavia are proiecte foarte frumoase pentru oraș și îi felicit că s-au oprit aici și le mulțumesc  pentru investiție și pentru crearea de locuri de muncă”, a declarat primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

 

banner 970 x 250

Comments

 1. ANDREI says:

  Mai ales in cazul Transavia nu vad unde este meritul administratiei locale…hai SIKTIRRRRR!!!

 2. viorica says:

  Ajutati domnule primar orasul Bocsa prin deschiderea mai multor locuri de munca .E un oras aproape mort.Demonstrati ca nu am gresi cand ne am pus sperantele in dumneavoastra votand un tanar care ar putea face ceva pentru noi.

 3. Lumi says:

  Transavia, a cumpărat activele fostei societăți Ford 2000 SRL,în niciun caz nu este meritul primăriei pentru ce se face acolo. Firma a venit să facă investiții la ceea ce a cumpărat deja. În Bocșa, dacă vrei sa faci ceva, nu reușești decât dacă ai culoare politica cu primarul, viceprimarul, etc. Sa incetam sa facem pe deștepții pe seama altora.

 4. Lumi says:

  Despre terenuri, nici nu încape vorba, primăria nu deține nici măcar 5 hectare pentru a aloca unei firme, despre ce terenuri este vorba când spuneți ca au fost ochite de investitori. Bla, bla, bla. Sătui de vorbe, fapte nu povesti.

 5. cristiano says:

  In urma intrari in insolventa a food 2000 SI a cumpatari de catre transavia Este meritul doamnei mirela ca a acceptat conditiile.