Investiţii în infrastructură! Aproape 13 km de drum modernizate de Consiliul Judeţean în estul judeţului Timiş

Două tronsoane de drum au fost modernizate de Consiliul Judeţean Timiş în partea de est a judeţului. Vorbim despre tronsonul Criciova-Crivina Nădrag și despre Cliciova-Bethausen-Cladova-Ohaba Lungă. În total sunt 12,5 km de drum reabilitat, iar costurile au ajuns la aproape 3 milioane de lei.

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a mers astăzi să se întâlnească cu oficialităţile locale din zonă şi să verifice cum au ieşit lucrările. Pe Tronsonul Criciova-Crivina-Nădrag covorul asfaltic a fost turnat pe o porţiune de 9 km, iar costul total al investiţiei a fost de 2 milioane de lei.

„Am venit să inspectăm investiţia realizată de Consiliului Judeţean în toamna anului trecut şi în primăvara acestui an. Am realizat o investiţie pe aproape 10 km, care este legată de Drumul Naţional DN6 şi continuă prin Criciova, Crivina până aproape de Nădrag, pe tot tronsonul care a fost afectat şi anul trecut şi în urmă cu doi ani de inundaţii. 4,5 km au fost realizaţi anul trecut, diferenţa finalizată în acest an şi cred că este o investiţie bine venită pentru dezvoltarea acestei zone”, a precizat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Al doilea tronson modernizat din estul judeţului Timiş este cel dintre Cliciova-Bethausen-Cladova-Ohaba Lunga. Aici s-a intervenit pe o porţiune de 3,5 km, care a costat 800.000 de lei.

„Consiliul Judeţean a intervenit pe mai multe tronsoane de drum. În primul rând am dorit ca aceste comunităţi din zonă să le conectăm cu municipiul Lugoj şi am realizat drumul de la Cliciova-Hezeriş-Valea Lungă-Lugoj. Am rezolvat şi problema de la Cliciova la Bethausen şi în această primăvară am vrut să continuăm tronsonul de drum judeţean după Bethausen. Monitorizăm lucrările nu numai prin activitate mea şi a echipei tehnice de la Consiliul Judeţean, cât şi prin feed-backul pe care îl avem chiar de la autorităţile locale, chiar dacă acestea nu au atribuţii în acest sens. Fiind aici în fiecare zi, sunt cei mai implicaţi şi pot vedea care este părerea populaţiei în ceea ce înseamnă calitatea drumului pe care l-am realizat în comună”,  a afirmat Călin Dobra.

Oficialităţile locale din zonă spun că finalizarea lucrărilor de asfaltare a reprezentat o gură de oxigen.

„Pentru cetăţenii comunei Bethausen a fost o gură de oxigen când s-a turnat asfaltul. Asta denotă că localitatea noastră este privită bine de către autorităţile judeţene şi totul este spre binele cetăţenilor care beneficiază de drumurile bune”, a menţionat Ioan Lihoni, primarul Comunei Bethausen.

Scopul lucrărilor de infrastructură rutieră realizate este şi acela de a atrage  investitori în zonă, dat fiind faptul că există şi acces la autostradă şi poate să aducă un plus valoare zonei de Est a judeţului Timiş.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/