Se închide circulația în Liege. E1 și linia 18 au traseul deviat

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Având în vedere lucrările de asfaltare care se execută pe strada Liege, Primăria Municipiului Timișoara a hotărât închiderea circulației pe tronsonul cuprins între Calea Aradului și Calea Torontalului din 3 iulie, de la ora 8.00, și până în 4 iulie, la ora 20.00.

Șoferilor le este recomandat să evite circulația în zonă și să folosească pe cât posibil rutele ocolitoare. ​Traseul mijloacelor de transport în comun va fi deviat, iar Societatea de Transport Public Timișoara a făcut public traseul:

Autobuzele de pe linia Expres 1 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului. La dus, se va folosi stația „Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, corespunzătoare liniei 17, echivalentul stației „Miresei”. La întors, se va folosi stația „Liege”, aferentă liniei 17 și va fi suspendată stația „Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Aradului, până la Universitatea de Științe Agricole Banatul, unde vor întoarce – Calea Aradului – strada Miresei – Calea Torontalului – Piața Consiliul Europei. Se vor utiliza stațiile de călători corespunzătoare liniei 17 și va fi suspendată stația „Calea Torontalului”.

Reprezentanții lucrărilor anunță că în funcție de evoluția vremii, lucrările ar putea fi amânate pentru data de 4 iulie.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/