Investiții de peste 10 milioane de euro

Dificultățile bugetului local nu au oprit investițiile în anul care s-a încheiat. Deși Reșița nu a avut parte de alocări bugetare directe de la Consiliul Județean, reprezentanții municipalității s-au descurcat pe linie de investiții cu veniturile proprii ale orașului și cu bani europeni.

Oficialii de la Primărie vorbesc despre investițiile pe care le-au făcut în anul 2011. Cele mai importante și „valoroase” din punct de vedere financiar rămân drumurile. „Sunt mai multe investiţii, mă refer la Grădina Zoologică, la Liceul Economic, mă refer la modernizarea unor parcuri şi, nu în ultimul rând, la cele care vizează modernizarea drumurilor, construirea de noi parcări şi piste de biciclete. Numai primele două sunt în valoare de peste 1,5 milioane de euro. Se mai adaugă lucrările de peste zece milioane de euro pentru modernizarea unor drumuri, construcţia de parcări noi, alei şi piste de biciclete”, a precizat pentru Cotidianul Online “Express de Banat”, primarul Reșiței, Mihai Stepanescu. Acesta a adăugat că celelalte sunt lucrări gospodăreşti, care ţin de investiţii în surse noi de apă, parcuri sau grupuri sanitare. „Noi nu am avut la nici măcar fântâni cu apă potabilă, la Reșița”, a adăugat edilul șef.

Comments

  1. tudor says:

    Ati reluat acum o parte din interviul primarului in care debiteaza numai ineptii. Se lauda cu Gradina Zoo si cu Lic Economic cand chiar el a propus oprirea investitiilor. De ce nu spune ca resiteanul de rand va scoate 6 milioane lei vechi pentru parcarea masinii in oras si ca a concesionat parcarile pentru 15 ANI. Modernizarea drumurilor se face din credit bancar pentru nu a fost in stare sa acceseze bani europeni cu fac primarii altor orase dar este mandru de fantanile lui.