Investiții de peste 7 milioane de lei în Timiș pentru modernizarea rețelei de gaz

gn 3

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în județul Timiș, trei proiecte de investiții în valoare de peste 7 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 17 kilometri. Cele mai ample lucrări vor fi în Timișoara. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în municipiul Timișoara. Anul trecut, în județul Timiș s-au derulat șase proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de aproximativ 30 de kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 92 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori, anunță reprezentanții companiei. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitatea Timișoara.

Delgaz Grid a investit anul trecut în distribuția de gaze naturale peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Tot anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României şi o reţea de electricitate de 82.300 km în şase judeţe din Moldova.

banner 970 x 250