Investiții de milioane de lei la Mehadia. Primăria, fruntașă la dezvoltarea de proiecte

O serie de proiecte de investiții au fost demarate de Primăria Comunei Mehadia în vederea dezvoltării infrastructurii, toate cu finanțare guvernamentală și cofinanțare de la bugetul local al comunei.

Viceprimarul localității, Marius Boțoacă, ne-a informat că au fost semnate contractele de finanțare și execuție pentru realizarea rețelei de iluminat public în valoare de 790.000 de lei, pentru modernizarea drumurilor în comuna Mehadica cu o valoare de 12.593.966 și pentru reabilitare, modernizare și dotare dispensar uman în comuna Mehadica 1.797.777 lei.

Rețeaua de iluminat stradal va avea un număr de 480 de corpuri de iluminat și becuri economice. Am semnat contractul de execuție și în cel mai scurt timp vom putea face recepția la lucrarea modernizată. De asemenea, avem mai multe străzi în comună, dar și în satul Globu Rău de reabilitat în baza unui proiect pe PNDL 2, sunt străzi care nu au fost niciodată asfaltate sau sunt distruse, lungimea totală este 4 km și aici am semnat contractul de execuție și dacă vremea va permite în trei săptămâni ar trebui ca lucrarea să fie gata, dar depindem de vreme. Eu preconizez că până la sfârșitul lunii februarie vom încheia proiectul. Și tot pe infrastructură avem semnat contractul de execuție a rețelei de canalizare în satul Plugova. Aici avem rețea de apă și de acum locuitorii vor beneficia și de canalizare. Rețeaua se întinde pe o lungime de 3 km, iar investiția este de 6,55 milioane de lei, cu o cofinanțare din partea noastră a Consiliului Local.”, ne-a declarat viceprimarul Comunei Mehadia, Marius Boțoacă.