Investiții cu buget de 3,4 milioane de lei. Boambeș spune că se poate!

Bugetul comunei Constantin Daicoviciu pentru 2012 depășește trei milioane de lei. În ciuda sumei mici, la prima vedere, investițiile sunt prioritare în localitate și satele aparținătoare.

Prioritare pentru 2012 sunt reabilitările de drumuri din comună. Dacă anul trecut s-a pus în funcțiune alimentarea cu apă a localității, anul acesta aduce asfaltări de drumuri comunale. “Anul trecut am finalizat alimentarea cu apă în comună. Branșamentele le-am făcut din bugetul local. Tot ceea ce oamenii au trebuit să sporte a fost o taxă de autorizare la apă și canalizare, în valoare de 200 de lei. În contextul în care în alte comune locuitorii au suportat taxa de racordare la rețea, noi am făcut un efort să o suportăm din bugetul propriu”, a spus Daniel Boambeș, primarul comunei Constantin Daicoviciu.

Investiții pentru noul an
Pentru 2012, executivul și-a propus să reabiliteze drumurile din comună. Deși pentru asfaltarea de drumuri costurile sunt mari, exectivul le va suporta pentru că îşi dorește ca oamenii să circule decent. “Numai pentru asfaltarea drumurilor comunale am alocat 650.000 de lei”, a adăugat Daniel Boambeș, edilul șef al localității.