Scandal pentru apa de la robinetele reşiţenilor

Până la această oră nu a fost semnat un contract de prestări servicii de captare, pompare şi transport al apei între ruşii de la TMK şi oficialii de la Aquacaraş, care furnizează apă în sistem centralizat. Reprezentanţii municipalităţii trag un semnal de alarmă că oamenii ar putea avea de suferit de pe urma neînţelegerilor.

La mijloc a fost prinsă administraţia locală. „Am primit o informare de la societatea TMK potrivit căreia nu s-a semnat contractul în baza căruia reşiţenii primesc apa brută. Asta, deşi conducerea Aquacaraş a fost invitată la discuţii de nenumărate ori”, a spus primarul oraşului, Mihai Stepanescu. Cei care conduc uzina reşiţeană spun că este inadmisibil ceea ce se întâmplă. „În data de 17 februarie, urmează să aplicăm sistarea serviciului. La citirea contoarelor au fost invitaţi să participe şi reprezentanţii SC Aquacaraş SA, dar au refuzat semnarea procesului verbal de citire a contoarelor”, se arată în informarea semnată şi transmisă municipalităţii de directorul executiv al TMK, Ioan Romulus.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Directorii Aquacaraş spun că lucrurile nu stau chiar la modul prezentat de municipalitate. “În cursul săptămânii trecute, reprezentanţii SC Aquacaraş SA şi cei ai SC TMK SA s-au întâlnit pentru a discuta asupra aspectelor contractuale. Nu s-a căzut de acord asupra anumitor aspecte contractuale, aspecte ce urmează a fi negociate în continuare”, spune Adriana Almăjan, purtătorul de cuvânt al Aquacaraş. „Nu se pune problema sistării alimentării cu apă brută a Municipiului Reşiţa. Până în momentul în care se va cădea de acord asupra tuturor aspectelor contractuale, SC Aquacaraş SA va emite comenzi de furnizare apă brută către SC TMK SA”, a adăugat Adriana Almăjan.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/