Investiție de milioane la Dognecea! Condiții optime de antrenament pentru fotbaliștii de la „Minerul”

ball in gate

Vești bune pentru echipa de fotbal „Minerul Dognecea”, după ce primarul Remus Rof a anunțat că proiectul privind construirea unei baze sportive în comună va fi finanțat cu bani de la bugetul de stat.

Primăria Dognecea a depus anul trecut, la Compania Națională de Investiții, o solicitare de finanțare pentru construirea unei baze sportive moderne, pe care se vor putea antrena jucătorii echipei „Minerul Dognecea”, precum și tinerii din comună care își vor dori să practice diverse activități sportive.

„Dorim să facem o bază sportivă modernă, mai exact un stadion de fotbal, cu tribune, vestiare subterane și tabelă electronică. Am fost incluși pe lista sinteză, avem și studiul de fezabilitate depus la CNI, iar de la dânșii am primit informații grozave, avem certitudinea că ne va fi finanțat proiectul. Valoarea investiției este de 13 milioane de lei. Vestea mă bucură și pentru că noi în comună avem o echipă de fotbal, «Minerul Dognecea». Ne putem lăuda cu ea, jucăm în liga a V-a, suntem pe primul loc, cu diferență mare de locul doi.  Toți jucătorii pe care îi avem în echipă sunt din Dognecea. Sunt cu toții tineri, dornici de afirmare, iar acest lucru ne-a motivat să solicităm finanțare pentru această bază sportivă, de care nu se vor bucura doar jucătorii, ci întreaga comunitate, tinerii care își vor dori să facă sport.”, ne-a spus primarul comunei Dognecea, Remus  Rof.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)