Cu bani europeni, căminul cultural din Cornereva își schimbă fața!

camin corenera 1

Demarate anul trecut, lucrările de reabilitare a căminului cultural din centrul localității Cornereva intră în linie dreaptă. Costul investiției se ridică la 400.000 de euro.

Chiar dacă este iarnă, modernizarea așezământului cultural din centrul de comună nu a fost sistată. Se lucrează la interioare, pentru ca, în primăvară, obiectivul să fie recepționat. Primarul Nicolae Novăcescu spune că investiția se derulează cu fonduri europene, grație unui proiect accesat de administrația locală.

„Este un proiect derulat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, valoarea sa fiind de 400.000 de euro. Cred că în două, trei luni constructorul va termina. Se lucrează acum la interioare și la dotări. Urmează să se monteze centrala termică, să se aducă și mobilierul. Nu a fost o lucrare ușoară, constructorului i-a luat ceva timp, pentru că a fost nevoie și de consolidări, a fost un proiect complex. Însă eu sunt mulțumit de cum a lucrat până acum firma care a câștigat licitația și de faptul că s-a dovedit a fi serioasă.”, declară primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

camin cornereva 2

banner 970 x 250